Clan Members Forum
Jak wiemy dzisiaj miała miejsce nieprzyjemna sytuacja w klanie spowodowana przez necromantę który straszył nas swoimi kumplami z Black Latex ( ja znam taka wersje) ale nie o tym dostałem niemiłe pm'y od Goryla który nas straszył i groził nam. Rozmawiałem z Liderem Black Latex Dekameronem i opowiedziałem mu całą sytuację, obiecał on nam że BL zostawi nas w spokoju i że jest przyjaźnie nastawione do nas, DLATEGO PROSZĘ WOJEN NIE SZUKAMY DLATEGO BLACK LATEX I JEGO KLANOWICZOW ZOSTAWCIE W SPOKOJU... tu są porośby do Byka zostawcie Goryla niech sobie gada jeśli się powtórzy sytuacja lub z jakimś innym klanem stanie sie coś podobnego zróbcie screeny pm'ów i wyslijcie mi je i opowiedzcie o sytuacji będziemy rozmawiać z liderem....
Teraz to mogę napisać
Dekameron (lider BL) załatwił ta sprawę i sie okazało że necromanta siedział na postaci brata i dlatego straszył nas BL, młody dostanie za swoje za to że wszedł na konot brata więc wszytko w porządku chyba Oczywiscie zostaliśmy przeproszeni pomimo wszywtsko więc się układa dobrze oby tak dalej:)
BL obiecało dać znać w przypadku RB i będziemy im pomagać napewno moby w TOI też dla nas na subki