The Sleeping Sun

Clan Members Forum

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2007-12-05 20:01:41

Ihlay

Administrator

3964718
Punktów :   

Byku a Punischer

Dzisiaj Byku odszedł z klanu tylko dla tego że Punisher wypowiedziało nam wojnę. Większość Klanowiczów była nie zachwycona tym, nie boimy sie Punishera chociaż mieli by mieć  same s grady? Moim zdaniem taka potyczka wzmocni nas 4% na nasze lvl to nie dużo.. ja na 70  odrabiam to w max 20 min . Więc byku wracaj do nas.

Jak napisałem nie przyjąłem wojny, my tracimy po 4% zaś jeśli my ich zabijemy to oni 1% za to oni zabijając nas są pk a my nie:) Dlatego przetrzymajcie to. rozmawiałem z innymi klanami na temat pomocy... nie możemy jej uzyskac ale dostałem porównanie że jak jeden klan powstawał mieli na plecach majestic.. dlatego nie przejmujmy się  tym... CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI....
                                                      ale prośba  nie wyzywajcie ich... niech po prostu są i atakujcie tylko wtedy gdy zaatakują.... starajcie sie unikać potyczki... jesteśmy pokojowo nastawieni... a im się znudzi...

namieszałem trochę ale mam nadzieje że sens załapiecie...
                                                                                                pozdrawiam
                                                                                                                           Ihlay

Stopka forum

RSS